Aura en chakra reading en healing

Aura Chakra Healing/Reading
Alles en iedereen heeft een energieveld. Dit energieveld is onze uitstraling en dit geeft onze wezenlijke persoonlijkheid weer. Mensen en ook dieren maken contact met elkaars energievelden, veelal onbewust. Toch ervaren we allemaal elkaars energievelden. Daarom voelen we ons bijvoorbeeld meteen heel vertrouwd bij de ene persoon en veel minder bij de ander.
Het energieveld bevat veel informatie over ons, van nu, maar ook van vroeger en zelfs van de tijd voor dit leven of onze toekomst!
Tijdens een aura reading stemt ik me af op deze informatie.  In deze afstemming wordt mijn intuïtie  verhoogt waardoor de belangrijkste informatie kan worden doorgegeven.

In een Reading-Healing consult  kan ik je de ondersteuning bieden bij de thema’s waar je vastloopt in het leven.
Op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als spiritueel gebied.

Gevoelens van eenzaamheid, je niet begrepen voelen door de omgeving, sombere gedachten en gevoelens, moe, burn-out, relatieproblemen, problemen op het werk en/of met autoriteit, lichamelijke klachten, angsten, piekeren, je droom niet durven volgen….enz.  Maar ook wanneer je het gevoel hebt dat je blijft ‘steken’ in je spirituele groei.

Zaken waarvoor je soms liever weg wilt lopen; je stort je op je gezin, op je werk of sport, je bent als het ware op de “vlucht”. Maar je merkt dat dit maar tijdelijk helpt, de thema’s  blijven je “achtervolgen”. Net zo lang totdat je het gevoel hebt dat het zo niet langer meer kan, er zelfs depressief of lichamelijk ziek van wordt. Dan zou een reading/healing consult je kunnen helpen.

klachten waarbij een aurabehandeling zou kunnen helpen zijn o.a.:

  • Vermoeidheid
  • Rusteloosheid
  • Stress en nervositeit
  • Overgevoeligheid
  • Ongeïnteresseerdheid
  • Depressiviteit
  • Lusteloosheid
  • Concentratiestoornissen

Maar ook lichamelijke klachten zoals: buikpijn, maagpijn, hoofdpijn, oorsuizen, hartenpijn, fysieke pijnen vergelijkbaar met spierpijn etc. Tevens kan er extreem veel last van de omgeving worden ervaren. Het lijkt dan alsof alle zintuigen “veel te hard aanstaan”.

Na, maar ook vaak al tijdens de reading start ik al met  het in balans brengen van het energieveld. Door de ervaring die we opdoen in ons leven lopen we letterlijk deuken in onze aura op. Soms zelfs meer dan deuken, dan zitten er gaten in ons energieveld, of blokkades, waardoor de energie niet lekker stroomt en we niet meer in balans zijn of kunnen komen.

Een aura reading en healing brengt ons energielichaam in balans.
Dit gaat via de chakra’s. Chakra’s zijn energieknooppunten, waarvan de zeven hoofdchakra’s gelegen liggen langs onze wervelkolom zowel aan de voor als aan de achterkant van ons lichaam.
Deze Chakra’s voeden de zeven energielagen van onze aura.  Tijdens een healing breng ik deze lagen dus weer in balans en maakt het totale energieveld weer heel en sterk.
Dit gebeurt door middel van een gesprek en een behandeling waarbij je geheel gekleed lekker ontspannen en toegedekt op een tafel gaat liggen. Ik werk hiervoor  met mijn handen in je aura en soms op het lichaam.

Veel mensen merken tijdens een healing dat er iets gebeurt en ze voelen zich vaak snel ontspannen en zwaar worden, of soms juist heel ruim, open en licht.

De totale reading en healing duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Soms korter soms langer.

Een Aura Reading en Healing kost € 60,00  en wordt na de behandeling contant betaald.