Wie is Gina

           

Ik ben Gina 57 jaar, 25 jaar getrouwd met John en moeder van een dochter, drie zoons, drie cadeau kinderen en oma van 8 prachtige kleinkinderen

Al vanaf jonge leeftijd had ik het vermogen om energieën waar te nemen. Soms was dat prettig en soms lastig , zeker in mijn pubertijd liep ik er heel hard voor weg.
In diezelfde periode begon ik te ontdekken dat ik pijn weg kon halen bij andere door mijn handen op te leggen.
Diverse mediums en healers adviseerde me in de jaren erna om hier iets mee te gaan doen en begin 2000 zette ik voorzichtig mijn eerste stappen op healing gebied door de reiki cursussen te gaan volgen.

In 2012 kreeg ik de diagnose dubbelzijdige borstkanker. Na diverse behandelingen stagneerde het herstel waarna ik op zoek ben gegaan naar andere mogelijkheden.
Tijdens deze zoektocht kwam ik voor mijn voeding terecht bij de MMV ( voorheen de Moermanvereniging ) en voor het lichamelijk en geestelijk herstel bij William Yang.
Binnen twee maanden begonnen er dingen te veranderen, mijn energie kwam terug en langzaam aan begon ik me beter te voelen.

Ik ging de Tabor yoga lessen volgen bij William Yang en ging een aantal keer mee op retraite in Winterswijk op de Hof v Kairos om weer in evenwicht te komen, en mezelf weer terug te vinden.

En ik vond mezelf terug.

Na mijn herstel ben ik een opleiding tot Natuurvoedingsdeskundige gaan volgen, omdat ik nog meer wilde weten over wat voeding in je lichaam doet.  Vanaf mijn 17 was ik werkzaam in de horeca en voornamelijk  gericht op dat eten vooral lekker moest zijn. Deze HBO opleiding heb ik in 2016 afgerond.
Ook ben ik naar de Moerman academie gegaan en heb daar mijn  basis certificaat gehaald, waardoor ik mensen met kanker goed kan informeren over voeding bij kanker. Daarnaast ben ik op de Hof van Kairos in Winterswijk gaan koken en in het Marikenhuis in Nijmegen workshops gezonde voeding gaan geven.

Jaren lang gebruikte ik mijn energetische gave alleen bij mijn kinderen en mensen die dichtbij me stonden. Maar na mijn herstel  ben ik naar buiten gekomen om anderen te helpen.
Ik heb  de opleiding tot Aura en Chakra Practitioner afgerond bij Lightwave opleidingen uit Groningen.

En in 2018 en 2019 zijn er nog drie nieuwe behandel mogelijkheden toegevoegd aan de praktijk.
Soul body Fusion® , Metamorfose massage en de energetische handmassage. drie zachte maar krachtige technieken.

Momenteel ben ik hard aan het studeren om mijn Medische Basiskennis volgens Plato normen te behalen en dan worden de behandelingen vanaf 2020 ook vergoed door diverse ziektekostenverzekeraars binnen de aanvullende verzekering.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wees welkom

Gina