Wie is Gina

           

Ik ben Gina 56 jaar, getrouwd met John en moeder van een dochter, drie zoons, drie cadeau kinderen en 8 prachtige kleinkinderen
Vanaf mijn zeventiende ben ik werkzaam geweest in de horeca, eerst in de bediening later als gastvrouw en ik ben geëindigd achter het fornuis,  net als mijn oma en mijn moeder die beide ook kok zijn geweest.

Het koken is er letterlijk met de paplepel ingegoten omdat ik in mijn jongste jaren op het terras van restaurant Elfhoeve in Reeuwijk ben opgegroeid.

In 2012 kreeg ik de diagnose dubbelzijdige borstkanker. Na diverse behandelingen stagneerde het herstel waarna ik op zoek ben gegaan naar andere mogelijkheden.
Tijdens deze zoektocht kwam ik voor mijn voeding terecht bij de MMV ( voorheen de Moermanvereniging ) en voor het lichamelijk en geestelijk herstel bij William Yang.
Binnen twee maanden begonnen er dingen te veranderen, mijn energie kwam terug en langzaam aan begon ik me beter te voelen.

Ik ging de yoga lessen volgen bij William Yang en ging een aantal keer mee op retraite in Winterswijk op de Hof v Kairos om weer in evenwicht te komen, en mezelf weer terug te vinden.

En ik vond mezelf terug.

Na mijn herstel ben ik een opleiding tot Natuurvoedingsdeskundige gaan volgen, omdat ik nog meer wilde weten over wat voeding in je lichaam doet. Deze HBO opleiding heb ik in 2016 afgerond.
Ook ben ik naar de Moerman academie gegaan en heb daar mijn  basis certificaat gehaald, waardoor ik mensen met kanker goed kan informeren over voeding bij kanker. Daarnaast ben ik op de Hof van Kairos in Winterswijk gaan koken en in het Marikenhuis in Nijmegen workshops gezonde voeding gaan geven.
In 2017 heb ik de opleiding tot Aura en Chakra Practitioner afgerond bij Lightwave opleidingen in Groningen.
Momenteel ben ik bezig  bij Lightwave met de 4 jarige HBO opleiding tot Essentie therapeut.
Begin 2018 rond ik mijn diploma orthomoleculaire voeding voor kinderen af.
En eind augustus 2018 rond ik de opleiding voor handreflextherapie af

Dit alles breng ik samen in mijn praktijk in de Weezenhof in Nijmegen.

Wees welkom

Gina