Energetische therapie

Als energetisch therapeut en aura en chakra practitioner  kan ik energieblokkades verwijderen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam en geest activeren.
Aandacht en compassie spelen een belangrijke rol in mijn behandelingen en dragen bij aan de werking van de therapie.

Alles en iedereen wordt omgeven door een elektromagnetisch veld het aura. Dit energieveld is onze uitstraling en dit geeft onze wezenlijke persoonlijkheid weer. Mensen en ook dieren maken contact met elkaars energievelden, veelal onbewust, toch ervaren we allemaal elkaars energievelden. Zo merk je soms dat er iemand dicht achter je staat of je voelt je meteen heel vertrouwd bij de ene persoon en veel minder bij de ander.
Je aura staat constant in contact met je lichaam, de chakra’s (draaiende ‘wielen’ van energie), iemands gedachten en de omgeving. Al deze aspecten beïnvloeden elkaar. Daardoor geeft bijvoorbeeld langdurige stress op de lange termijn fysieke klachten en andersom kunnen fysieke klachten uiteindelijk mentale problemen veroorzaken. Ook iemands emoties en gedachtenpatroon -de manier waarop hij over zichzelf en zijn leven denkt- zijn van invloed op het totale energieveld. Daarom is het belangrijk regelmatig deze blokkades te verwijderen en de energie weer vrij te laten stromen.

Tijdens een behandeling wordt de balans weer herstelt en kan het lichaam zich ontspannen en spanning in het hoofd vermindert eveneens. Het lichaam voelt weer hoe het is om in balans te zijn, hoe het hoort te zijn. Het helen van het energieveld op deze manier biedt heling en ondersteuning bij aandoeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied en stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam. Dit alles is bedoeld om je weer heel en compleet te maken zodat je vanuit je eigen stevige basis goed kan omgaan met de dagelijkse dingen. Je zal merken dat je groeit, intuïtiever en rustiger wordt. Dit straal je uit naar je omgeving die daar dan ook weer positief op reageert. Kortom, je wordt weer zoals je eigenlijk hoort te zijn

                                                                                                                                                                                                                     

klachten waarbij een energetische behandeling zou kunnen helpen zijn o.a.:

  • Vermoeidheid
  • pijnklachten
  • darmproblemen
  • stress/onrust
  • Overgevoeligheid
  • Depressiviteit
  • Lusteloosheid
  • Concentratiestoornissen

De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten, de eerste behandeling 90 minuten.