Ervaringen

Angel;
Donderdagavond geweest bij de praktijk van Gina voor een magnetiseur behandeling, ik moest op voor mijn rijbewijs en was enorm zenuwachtig. Gina heeft al die zenuwen en negatieven energie weg kunnen halen zodat ik met een positief en zelfverzekerd gevoel op kon voor mijn rijbewijs. Ze heeft mij enorm geholpen en ook dankzij haar ben ik geslaagd. Heel erg bedankt en zal zeker nog een keer terug komen.

Els:
Gina is een erg open en warm persoon.
Geeft je net dat duwtje waar je zelf ,bewust/ onbewust tegen aan loopt.
Ze bezit meerdere kwaliteiten…
Zeker de moeite waard.
Warme groet

Chantal:
Heel fijne behandeling gehad. Dank je wel dat ik zo weer terug in mijn lijf kon komen.

Blanca:
In mijn drukke leven als moeder, partner en fanatieke professional is de praktijk van Gina voor mij “een eilandje” van rust. Een plek waar ik binnen een mum van tijd mijn “batterijen op kan laden” met heel veel positiviteit.
Gina, als therapeut, heb ik een jaar geleden ontmoet. Sindsdien heb ik met de hulp van haar behandelingen en advies grote veranderingen in mijn leven kunnen inbrengen. Naast een therapeut is Gina voor mij ook een levenscoach, een bron van kalmte, rust en super veel liefde voor de medemens. Ze is “gewoon Gina”!

Kaleigh:
Heel erg bedankt voor deze bijzondere cursus.
Het was allemaal duidelijk en op een fijne manier uitgelegd. Ik heb er veel van opgestoken en ging met een positief gevoel naar huis. De sfeer was zeer goed en voelde me welkom. Jullie voelde vertrouwd en warm aan en dat deed me goed. Bedankt

Dorien:
Mijn behandeling bij de tandarts is goed gegaan, ik ben niet in paniek geraakt. Nogmaals heel hartelijk dank.

Thea:
Zondag heb ik een handmassage van je gekregen. Ik weet niet wat er is gebeurt maar ik voel me zo fijn.
Ik heb de hele zondagavond ontspannen op de bank gezeten.
ook fiets ik nu weer iedere dag en heb me op gegeven voor de line dance. Dankjewel ik voel me goed.

Tamara:
Lieve Gina
Na jou voedingsadviezen is mijn lichaam een stuk rustiger, mijn buik is niet meer zo opgeblazen zoals voorheen en mijn pijnklachten zijn veel meer in controle. heel erg bedankt voor je advies en steun.