Metamorfosemassage

Metamorfose massage is een zachte, behandeling die ons helpt te worden zoals we in wezen zijn, een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording en spirituele groei.
Het gaat bij metamorfose massage om transformatie. Transformatie is een verandering die blijvend is.

De behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten,  de handen en het hoofd.
De behandeling op de voeten brengt de chakra’s in beweging, waardoor blokkades losgelaten worden, de behandeling op de handen zorgt ervoor dat de vrijgekomen energie weer gebruikt wordt (handelen) en de behandeling op het hoofd zorgt ervoor dat men zich bewust is van wat er allemaal aan het veranderen is.

Metamorfose massage houdt zich niet bezig met speciale symptomen of klachten, maar werkt op de mens als geheel, en geeft ruimte aan de innerlijke levenskracht, aan de Innerlijke Intelligentie. Oude blokkades – oude gedachte patronen, emoties en opvattingen – kunnen in beweging komen en verdwijnen.

De altijd aanwezige levensenergie wordt vrijgemaakt en zorgt voor groei en verandering van binnenuit, zodat je kunt worden wie je bedoeld bent.

Een behandeling wordt als zeer ontspannend ervaren.

Voor meer informatie zie de website van de werkgroep Metamorfose Massage.