Moermandieet

Heb je de diagnose kanker dan is het Moermandieet aan te raden. Het dieet is een belangrijk onderdeel van de Moermantherapie en helpt bij de genezing én overleving, dit blijkt uit de vele positieve verhalen van patiënten en ex patienten. Ook als de therapie geen genezing mocht brengen dan komt het  overduidelijk de kwaliteit van leven ten goede.
Nagenoeg alle kankerpatiënten die de Moermantherapie volgen voelen zich energieker, fitter en sterker en kunnen reguliere behandelingen beter verdragen.  Goede voeding versterkt het immuunsysteem, dat is weer goed voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam en dat draagt  weer bij aan de kwaliteit van leven.
De Moermantherapie is geen wondermiddel maar deze therapie brengt wel het lichaam in een optimale conditie, waardoor de kans op genezing aanzienlijk toeneemt.

De Moermantherapie is  zowel voor patiënten die een reguliere behandeling ondergaan als voor patiënten die daar om eigen redenen van afzien vaak van grote betekenis.

Het Moermandieet houdt in dat je een streng dieet volgt. Streng betekent  dat je een aantal voedingsmiddelen (suiker bijvoorbeeld) moet laten staan en met name extra groenten op het menu moet zetten. Of je dan nog wel lekker eet? Jazeker! De tijd dat het minder lekker was, ligt ver achter ons. Er zijn zelfs steeds meer volgers van het dieet die nooit meer iets anders willen.

Voor meer informatie over de Moermantherapie en de diverse NTTT artsen kunt u n kijkje nemen op de site van de Moermanvereniging

http://www.mmv.nl