Reiki

                                                                                                                                                                                                                                                                 

Heb je last van chronische klachten of pijn bijvoorbeeld hoofdpijn, stress, onrust, onverklaarbare vermoeidheid. Lukt het niet goed om contact te maken met je lichaam of balans te vinden tussen lichaam en geest of zit je in een hersteltraject na een operatie of doorgemaakte ziekte? Dan kunnen reikibehandelingen je helpen je klachten te verminderen.

Usui Reiki is een eeuwenoude traditionele manier van werken met universele energie. De helende energie werkt zowel op lichamelijk niveau als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.
Je lichaam en geest krijgen door de behandelingen weer voeding om zichzelf in balans te brengen. Hierdoor kunnen je klachten, ontstaan door een onbalans, verminderen of zelfs verdwijnen.
Vooraf aan de sessie kijken we samen wat en waar het probleem, of de pijn vandaan kan komen. Hierdoor krijgt je meer inzicht en/of wordt je je bewust van het probleem waar je mee zit.
Hierdoor krijgt je meer ruimte en voel je je  al gauw geestelijk en lichamelijk beter.

Reiki-energie is ‘intelligent’ en bepaalt zelf wanneer en wat er in lichaam of geest gebeurt, maar het komt altijd ten goede van jou.

 

Mikao Usui, de grondlegger van Usui Reiki, heeft de volgende dagelijkse principes omschreven:

Just for today, I will not worry

Just for today, I will not be angry

Just for today, I will do my work honestly

Just for today, I will count my many blessings

Just for today, I will be kind to every living creature