Reiki

                                                                                                                                                                                                                                                                 

Usui Reiki is een eeuwenoude traditionele manier van werken met universele energie. De liefdevolle energie werkt zowel op lichamelijk niveau als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.
Je lichaam en geest krijgen door de behandelingen weer voeding om zichzelf in balans te brengen. Hierdoor kunnen je klachten, ontstaan door een onbalans, verminderen of zelfs verdwijnen.
Reiki is een methode van natuurlijk genezen waarbij helende energie wordt doorgegeven via de handen. We worden allemaal geboren met deze energie maar naar mate we ouder worden raken de meeste van ons dit weer kwijt terwijl we van nature onze handen daar leggen waar het nodig is. Zo leg je bijvoorbeeld je handen op je buik bij buikpijn of op je wang bij kiespijn. Als je kind is gevallen leg je je handen op de zere plek.

Reiki-energie is ‘intelligent’ en bepaalt zelf wanneer en wat er in lichaam of geest gebeurt, maar het komt altijd ten goede van jou.

Dr Mikao Usui, is de grondlegger van Usui Reiki Reiki betekent Universele levens energie . Alles is uit deze energie opgebouwd.

Reiki brengt het lichaam weer in balans
Reiki ondersteunt elk genezingsproces
Reiki kan bij alle ongemakken worden toegepast
Reiki stimuleert je bewustwording
Reiki ondersteunt bij het verwerken en accepteren wanneer genezing  niet mogelijk meer is.
Reiki werkt altijd, ook als je er niet in gelooft
Reiki is er gewoon altijd en overal.