Retraite Hof van Kairos

Verstillen, ontspannen, hervinden

 7,8en 9 september  2020 is er een  retraite speciaal voor MMV leden geweest bij de Hof van Kairos in Winterswijk.

En ook in 2021 gaan we weer je kunt vast opgeven om verzekerd te zijn van een plek. Stuur hiervoor een berichtje via de contactpagina en je deelname is verzekerd.

Een retraite is een periode waarin je jezelf geestelijk afzondert voor zelfonderzoek en geestelijke oefening. Een daad van liefde voor jezelf en het leven. ‘Voor degene die je al lang bent en de hele tijd vergeet’ aldus Jon Kabat-Zinn, grondlegger van de mindfulness.

Zeker in een periode van ziekte word je geconfronteerd met veel hardheid, de diagnose, de dokters, het gevoel van  strijd. Doordat je tijdens een retraite uit je alledaagse leven stapt kan je even met zachtheid naar jezelf kijken en dichter bij je kern komen en verdieping vinden. Waar gaat jouw leven over? Dit is fijn tijdens de behandelingen maar zeker ook als je alles achter de rug hebt en een nieuwe balans probeert te vinden.

De dagen beginnen en eindigen met een gezamenlijke meditatie rond 8.30 en 21.00 uur. Er zijn  drie verzorgde maaltijden die voldoen aan de richtlijnen van MMV. Ook extra dieet verzoeken zijn uiteraard mogelijk in overleg
De invulling van het dagprogramma is vrij. Je kunt in de mooie natuur rond de Hof  heerlijk wandelen, zelfstandig of onder begeleiding, schrijven, lezen, schilderen, koken. Ook is er – tegen extra betaling – de mogelijkheid tot massage deze worden geheel/gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar dit ligt aan hoe je verzekerd bent.

De hof in Winterswijk is een  fijne helende plek. Kijk voor meer info over de Hof van Kairos op  http://www.hofvankairos.nl

 Kosten en meedoen

De retraite is bedoeld voor zowel zieke als gezonde leden van MMV.  Iedereen die geraakt is door kanker is welkom om bij te tanken.

 Ben je  geen/nog geen  lid van de MMV  neem dan even contact op met mij op 06-50590053

De kosten per persoon:

Een tweepersoonskamer: €250.pp

Een eenpersoonskamer: €275.pp

Een vierpersoonskamer: €210.pp

 

Deze prijzen zijn inclusief verblijf en maaltijden die voldoen aan de richtlijnen van MMV. Ook is de hele dag thee en fruit beschikbaar. Met dieetwensen kan rekening worden gehouden.

 

Meer weten of aanmelden?

Mail naar: info@ginabeijen.nl of bel: 06- 50590053

http://www.ginabeijen.nl/inschrijf-en-annuleringsvoorwaarden-retraites-hof-v-kairos/