Soul Body Fusion®

Heb je vaak het gevoel dat je niet in staat bent het beste uit jezelf te halen.  Heb je het gevoel tegen de stroom in te zwemmen?
Herken je het gevoel dat lichaam en geest niet goed op elkaar zijn afgestemd?
Wil je meer energie?
Stel je eens voor dat het licht van je ziel je en je lichaam voor altijd met elkaar verbonden zouden zijn zoals de bedoeling is.
Dan is wellicht Soul Body Fusion ® iets voor jou.
Soul Body Fusion®  helpt je om je bewustzijn,  volledig in je cellen te brengen en je weer af te stemmen op je eigen levenskracht je echte zijn.
Je gaat weer stralen, naar jezelf maar ook naar de mensen om je heen recht vanuit je hart maak je weer contact.
Wil je dit ook ervaren, ik ben een gecertificeerde Soul Body Fusion ® practitioner 
Neem contact op voor meer informatie of om  afspraken te maken.Het is aan te bevelen  om drie sessies te ontvangen om het beste resultaat te verkrijgen.
Soul Body Fusion ® is  geschikt voor kinderen en volwassen
en ontwikkeld door :
Jonnette Crowley
www.jonettecrowley.com
www.soulbodyfusion.nl
Door vele factoren kan de verbinding tussen lichaam en bewustzijn verstoord zijn. Enige voorbeelden hiervan:
   •  traumatische gebeurtenissen
   •  verdriet
   •  teleurstellingen
   •  algeheel gevoel van onbehagen
   •  ziekte
   •  stress
   •  negatief zelfbeeld
Wat mensen ervaren tijdens een Fusion verschilt per persoon. Geen twee mensen zijn hetzelfde, geen een fusion hetzelfde. 
Na de fusion voelen de meeste mensen zich vredig en rustig, een beetje loom. Opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Het denken/piekeren is weggevallen. Bij deze techniek kunnen op een snelle en makkelijke manier angsten en trauma’s worden losgelaten en vervangen worden door een gevoel van blijheid en vertrouwen.

Een aantal mogelijke effecten van een behandeling zijn ; meer energie, balans tussen lichaam en geest, meer zelfvertrouwen, blijer, meer in je kracht staan, beter je grenzen kunnen aangeven, gezonder, spirituele groei.