Soul Body Fusion®

Voor wie is Soul Body Fusion® bedoeld? 
 
.•bij overprikkeling
• burn-out en vermoeidheidsklachten
•eenzaamheid
•hoog- sensitiviteit
•onzekerheid/faalangst
•na ziekte of een belastende medische behandeling
(Soul Body Fusion® is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten, maar is nooit een vervanging van een consult met of behandeling door een arts of hulpverlener).

Zeker ook tijdens kanker behandelingen kan Soul Body Fusion® ervoor zorgen dat je in deze periode waarin je zo van je lichaam gescheiden wordt bij jezelf kan blijven en weer terug kan komen bij jezelf als dat gebeurt is.
Kijk maar eens dit filmpje waarin een patiënte verteld wat SBF voor haar heeft betekent tijdens de behandelingen.


Maar ook voor mensen die
•zich willen ontwikkelen op het spirituele pad
•benieuwd zijn naar wie zij werkelijk zijn

                                                                                                                                                   
We doen in ons leven allemaal verschillende ervaringen op waar we van leren. Dit begint al in onze eerste levensjaren.Onze opvoeders  doen ons voor hoe we als kind kunnen reageren op gebeurtenissen. Gevolg is bijvoorbeeld dat we al op jonge leeftijd leren dat we door ons aan te passen onze doelen kunnen bereiken.

Dat kan al vrij snel zorgen tot vervorming van wie we van nature zijn.
Er  gebeuren niet alleen maar mooie dingen ook nare zaken komen in ons leven voorbij en zo worden we in de loop van de tijd steeds meer een beetje gedeukt, steeds meer een beetje vervormd van wie we oorspronkelijk zijn.
Hoe het bedoelt is toen we geboren waren raakt beetje bij beetje steeds meer vervormd, en het kan steeds moeilijker worden om vanuit je eigen oorsprong te leven je raakt als het ware de verbinding met je eigenlijke zijn n beetje kwijt.
Het gevolg hiervan is dat je eigenlijk maar op halve kracht leeft en het je daardoor niet lukt om de gezondheid, de overvloed en het welzijn aan te trekken waar je recht op hebt.

Je zit niet lekker in je vel en ontwikkeld allerlei klachten . Je bent moe, futloos, niet echt aanwezig in je lijf.
“Ik sta niet in mijn kracht” is een veelgehoorde klacht in mijn praktijk..
Je hebt last van energieverlies, onzekerheid en wordt eenzaam, ongelukkig of zelfs ziek.
Het is in al deze gevallen zo belangrijk om terug te keren naar je oorspronkelijke levensplan en Soul body Fusion® kan je hierbij helpen.
 
 
Lees hier een artikel over Soul Body Fusion® (paravisie, juni 2021) 
 
 
Stel je de ziel eens voor als de zon
Hoe zou het zijn als je je eigen zon kan aanzetten
Die stralende zon van je.
Stel je eens voor dat deze stralende zon van binnenuit straalt door je hele lichaam.
Iedere dag weer. Hoe fijn is dat.
Je lichaam  volledig en volkomen in overeenstemming met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de liefde die we zijn.
Door je denken heen, door je gevoelens heen, dat je ziel  die stralende zon zich verbind met iedere cel in jou lichaam.
 
Soul Body Fusion® is een een vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt, een energetisch proces dat direct werkt en

Voor iedereen die meer ruimte en stilte in hun dagelijkse leven willen ervaren, meer in hun kracht willen staan, minder onzeker willen zijn, meer vanuit hun zielsenergie willen leven, meer willen stralen!
Bij de meeste van ons zijn als gevolg van verdriet, ziekte, trauma, misbruik, teleurstellingen lichaam en ziel niet goed meer op elkaar afgestemd.
Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving. En weet je, wat je uitstraalt reflecteert terug naar jou.
Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe zijn, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw leven. Toegang hebben tot al jouw talenten dat is wat het Soul Body Fusion® proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen.  mee.
Soul Body Fusion® zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Helemaal fantastisch is dat deze veranderingen permanent en oneindig zijn. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.

Een aantal mogelijke effecten:

  • Spirituele Groei
  • Meer energie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Blijer
  • Gelukkiger
  • Meer in je kracht staan
  • Gezonder
  • Beter grenzen kunnen aangeven
  • Meer geaard zijn

Contact
Neem  nu contact met mij op en maak een afspraak voor jouw Fusion® . Dit kan per mail, telefoon of what’s app. Zie mijn gegevens daarvoor onderaan deze pagina. En neem jou toekomst in je eigen hand.

 
 
Het is na enkele sessies aan te raden om ook de Soul Body Fusion® Practitioner cursus  te volgen. Je leert dan hoe je Soul Body Fusion® kan toepassen voor jezelf, je kinderen, volwassenen, dieren, planten, situaties, de hele wereld, het universum, voor van alles.