Soul Body Fusion®

 
We hebben allemaal onze eigen, bijzondere en unieke ziel. Echter soms lukt het niet om die ziel volledig in ons fysieke lichaam te integreren.
Het gevolg hiervan is dat je eigenlijk maar op halve kracht leeft en het je daardoor niet lukt om de gezondheid, de overvloed en het welzijn aan te trekken waar je recht op hebt.
Gevolg is dat je niet lekker in je vel zit en allerlei klachten ontwikkeld. Je bent moe, futloos, gewoon niet echt aanwezig in je lijf.
 
Je wilt meer energie, vitaliteit, een betere gezondheid maar je weet niet hoe.
Het komt vaker niet dan wel voor dat onze ziel en lichaam volledig op elkaar zijn afgestemd. En dat kan vele oorzaken hebben.
Ziekte, trauma, verlies, pijn, teleurstelling etc.
 
De oplossing 
Stel je de ziel eens voor als de zon
Hoe zou het zijn als je je eigen zon kan aanzetten
Die stralende zon van je.
Stel je eens voor dat deze stralende zon van binnenuit straalt door je hele lichaam.
Iedere dag weer. Hoe fijn is dat.
Door je denken heen, door je gevoelens heen, dat je ziel  die stralende zon zich verbind met iedere cel in jou lichaam
Hoe zou dat zijn voor jou?
Voor mensen die meer ruimte en stilte in hun dagelijkse leven willen ervaren, meer in hun kracht willen staan, minder onzeker willen zijn, meer vanuit hun zielsenergie willen leven, meer willen stralen!
 

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving. En weet je, wat je uitstraalt reflecteert terug naar jou.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe zijn, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw leven. Toegang hebben tot al jouw talenten dat is wat het Soul Body Fusion® proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen.  mee.

Soul Body Fusion® zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Helemaal fantastisch is dat deze veranderingen permanent en oneindig zijn. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.

Een aantal mogelijke effecten:

  • Spirituele Groei
  • Meer energie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Blijer
  • Gelukkiger
  • Meer in je kracht staan
  • Gezonder
  • Beter grenzen kunnen aangeven
  • Meer geaard zijn

Contact
Neem  nu contact met mij op en maak een afspraak voor jouw Fusion. Dit kan per mail, telefoon of what’s app. Zie mijn gegevens daarvoor onderaan deze pagina. En neem jou toekomst in je eigen hand.

Zeker ook tijdens kanker behandelingen kan Soul Body Fusion  ® ervoor zorgen dat je in deze periode waarin je zo van je lichaam gescheiden wordt bij jezelf kan blijven en weer terug kan komen bij jezelf als dat gebeurt is.
Kijk maar eens dit filmpje waarin een patiënte verteld wat SBF voor haar heeft betekent tijdens de behandelingen.
 
 
Het is na enkele sessies aan te raden om ook de Soul Body Fusion® Practitioner cursus  te volgen. Je leert dan hoe je Soul Body Fusion® kan toepassen voor jezelf, je kinderen, volwassenen, dieren, planten, situaties, de hele wereld, het universum, voor van alles.