Tarieven en vergoedingen

Wanneer je aanvullend bent verzekerd, kan het zijn dat jouw zorgverzekeraar de kosten van mijn consulten (gedeeltelijk) vergoedt. Klik voor meer informatie

Het tarief van het consult is afhankelijk van de behandel vorm en duur. De meeste behandelvormen vallen onder het standaard tarief. Bij een standaard consult wordt uitgegaan van 60 minuten. Als tijdens een sessie blijkt dat het langer gaat duren dan verwacht, wordt eerst om toestemming gevraagd. 

Tarieven behandelingen

standaard behandeling
30 minuten   € 30
60 minuten   € 60 
90 minuten   € 90

3 sessies Soul Body Fusion  €120

Voed je goed Voel je goed balans programma
5 consulten   € 160 

Metamorfose massage
75 minuten   € 75

vervolgvoedingsconsult
30 minuten € 30

Tarieven Workshops

Soul Body Fusion Practitioner® , voor zakelijk gebruik    €140,-
Soul Body Fusion Practitioner® , voor eigen gebruik  € 110,-

Gratis intake / kennismaking: 
De eerste afspraak duurt altijd een half uur langer dan een normaal consult. Deze tijd wordt namelijk kosteloos gereserveerd om kennis te maken, het intakeformulier in te vullen of te bespreken en eventueel aandacht te besteden aan een behandelplan en behandelovereenkomst.

Factuur en betalingstermijn:
Betaling bij voorkeur contant, pinnen is ook mogelijk.
Facturen worden na elke afspraak per e-mail verzonden. Zo kun je deze (indien van toepassing) gemakkelijk indienen bij je zorgverzekeraar en sparen we het milieu een beetje.

Annulering afspraken:
Geef minimaal 24 uur van tevoren door als je verhinderd bent zodat er gelegenheid is om deze plaats op te vullen. Bij niet tijdig afmelden worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Geef je verhindering telefonisch, via het contactformulier of per e-mail door.

Op basis van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) is Praktijk Gina Beijen aangesloten bij CAT  Complementair Aanvullende  Therapeuten.