Tarieven

Het tarief van het consult is afhankelijk van de behandel vorm en duur. De meeste behandelvormen vallen onder het standaard tarief. Bij een standaard consult wordt uitgegaan van 60 minuten. Als tijdens een sessie blijkt dat het langer gaat duren dan verwacht, wordt eerst om toestemming gevraagd. 

Standaard tarief

30 minuten   € 30
60 minuten   € 60 
90 minuten   € 90

De prijzen van de uitzonderingen staan hieronder apart vermeld:

3 sessies Soul Body Fusion  €150
Losse sessie €60 

Voed je goed Voel je goed balans programma
5 consulten   € 200 

Metamorfose massage
75 minuten   € 65

vervolgvoedingsconsult
30 minuten € 30

Gratis intake / kennismaking: 
De eerste afspraak duurt altijd een half uur langer dan een normaal consult. Deze tijd wordt namelijk kosteloos gereserveerd om kennis te maken, het intakeformulier in te vullen of te bespreken en eventueel aandacht te besteden aan een behandelplan en behandelovereenkomst.

Factuur en betalingstermijn:
Betaling bij voorkeur contant, pinnen is ook mogelijk.
Facturen worden na elke afspraak per e-mail verzonden. Zo kun je deze (indien van toepassing) gemakkelijk indienen bij je zorgverzekeraar en sparen we het milieu een beetje.

Annulering afspraken:
Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd of gewijzigd worden. Alle afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden volledig in rekening gebracht. 

Op basis van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) is Praktijk Gina Beijen aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten.