Webshop

De webshop is in de maak en tot die tijd kunt  je bestellen doormiddel van het invullen van het contactformulier op de contactpagina. Vermeld in het bericht je naam en adresgegevens.

Na overmaking van het aankoopbedrag €10,96 (€ 7,50 en  €3,46 verzendkosten) wordt het boekje u toegestuurd.

Het is uiteraard ook af te halen op mijn woon/praktijkadres Weezenhof 8322 Nijmegen dan zijn de kosten €7,50 per boekje.

 

Ik de kanker, jij de angst!

Ik de kanker, jij de angst’ is mijn verhaal, het verhaal van een moeder met borstkanker en haar zoon met autisme. Een verhaal vol herkenning voor jongeren met autisme, van wie een van de ouders met kanker of een andere levensbedreigende ziekte te maken krijgt.

Gina Beijen-Voordouw: “Het boekje is acht jaar geleden ontstaan toen er  dubbelzijdige borstkanker bij mij werd geconstateerd en ik op zoek ging naar documentatie die mij zou kunnen helpen in het begeleiden en ondersteunen van mijn zoon die autisme heeft. Maar die was er helemaal niet. Ook mijn huisarts en het dr. Leo Kannerhuis, centrum voor autisme, konden mij niet helpen. Dat heeft mij doen besluiten om zelf een boekje te schrijven, samen met mijn zoon. Het is een boekje geworden waarin zowel ouder als kind een stukje herkenning en steun zullen vinden.

 

‘ELKE MAAND LEKKER IN JE VEL MET GEWOON GINA’

Zelf aan de slag om je gezondheid en weerstand te verbeteren, dat is nu mogelijk bij gewoon Gina. Probeer geheel vrijblijvend de eerste maand en wees je eigen dokter in je eigen keuken!
Gewoon Gina kan jou helpen met informatie, uitleg, recepten, kruiden en lifestyle tips om klachten op te lossen en te voorkomen!
 

Heb jij last van bijvoorbeeld; 
gewichtsproblemen
allergieën
slaapproblemen
stress
hoofdpijn
darmklachten
vermoeidheid
depressie
of een andere klacht?

Door middel van voeding kun je er zelf veel aan verbeteren.
Abonneer je nu snel om op een unieke manier van mijn kennis gebruik te maken en reken af met al je klachten!

Elke maand krijg je:
• Uitgebreide maandelijkse informatie. Wat gebeurt er maandelijks in de natuur en welk effect heeft dit op jouw
lichaam en geest.
• Verrassende recepten en keukenkruiden afgestemd op de maand. Maandelijks minimaal 10 recepten voor ontbijt-, lunch-, hoofd-, en nagerechten. De recepten zijn voor voornamelijk vegetarisch.
• Alle recepten zijn op de 3 types Vata, Pitta en Kapha afgestemd. Met daarbij een uitleg over de werkzame eigenschappen van de gebruikte ingrediënten. Of volgens het Moermandieet.
• Informatie over hoe je zelf kunt inspelen op de maandelijkse klimaatverandering door middel van de juiste
voeding en leefwijze.
• Extra Ayurvedische en/of Moerman tips waaronder verzorging, beweging, slapen, ademhaling- en yogaoefeningen.

Thuis aan de slag met ayurvedische en/of Moerman voeding en leefstijl.

Ieder  mens is uniek dus bij ieder  mens hoort ook een  uniek voedingspatroon. De mens wordt steeds bewuster van de noodzaak om gezond te eten, of het  nou  is om op het juiste gewicht te komen en te blijven of gewoon om ons sterker en vitaler te voelen. Maar ook in het geval van aanwezige kanker of na een kankerbehandeling is de juiste voeding van groot belang.

Met dit maandelijkse abonnement kun je thuis alle tips en tricks toepassen en zelf aan de slag met de informatie en de recepten afgestemd op de maand  en op jouw type, Vata (luchttype), Pitta (vuurtype) of Kapha (aardetype).

Door de juiste voeding in de juiste maand te eten zal je meer energie krijgen en lekkerder in je vel zitten. Het gebruik van de kruiden verbetert je spijsvertering zodat alle vitamines en mineralen uit het voedsel beter worden opgenomen door jouw lichaam. Ook hierdoor krijg je een optimale weerstand, je komt meer in balans en wordt een gezonder en blijer mens!

  • Je kan kiezen voor een abonnement van een maand of voor een jaar (inclusief 1 maand gratis).
  • Kosten 15 euro per maand of 165 euro voor 1 jaar.