Wie is Gina

                                                                                                                                                                  

Hoi ik ben Gina

Al vanaf jonge leeftijd had ik het vermogen om energieën waar te nemen. Soms was dat prettig en soms lastig , zeker in mijn pubertijd liep ik er heel hard voor weg.
In diezelfde periode begon ik te ontdekken dat ik pijn weg kon halen bij andere door mijn handen op te leggen.
Diverse mediums en healers adviseerde me in de jaren erna om hier iets mee te gaan doen en begin 2000 zette ik voorzichtig mijn eerste stappen op healing gebied door de reiki cursussen te gaan volgen.

In 2012 kreeg ik de diagnose dubbelzijdige borstkanker. Na diverse behandelingen stagneerde het herstel waarna ik op zoek ben gegaan naar andere mogelijkheden.
Tijdens deze zoektocht kwam ik voor mijn voeding terecht bij de MMV ( voorheen de Moermanvereniging ) en voor het lichamelijk en geestelijk herstel bij William Yang in Nijmegen.
Binnen twee maanden begonnen er dingen te veranderen, mijn energie kwam terug en langzaam aan begon ik me beter te voelen.

Ik ben daarna een opleiding tot Natuurvoedingsdeskundige gaan volgen, omdat ik nog meer wilde weten over wat voeding in je lichaam doet.

Jaren lang gebruikte ik mijn energetische gave alleen bij mijn kinderen en mensen die dichtbij me stonden. Maar ik wist dat er meer nodig was, dat ik meer wilde.

In 2016 heb ik  de opleiding tot Aura en Chakra Practitioner gevolgd  bij Lightwave opleidingen uit Groningen.

En in 2018 en 2019 zijn er nog drie nieuwe behandel mogelijkheden toegevoegd aan de praktijk.
Soul body Fusion® , Metamorfose massage en de energetische handmassage. drie zachte maar krachtige technieken.

Momenteel ben ik hard aan het studeren om mijn HBO Medische Basiskennis volgens Plato normen te behalen en dan worden de behandelingen vanaf 2020 ook vergoed door diverse ziektekostenverzekeraars binnen de aanvullende verzekering.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wees welkom

Gina