Wie is Gina

                   

Hoi ik ben Gina

Geboren in 1961 en na diverse omzwervingen nu woonachtig in Nijmegen. Ik heb een prachtig gezin met 4  heerlijke kinderen 3 bonuskinderen en  ben ik  zelfs dankbaar oma en bonusoma van 8 bijzondere kleinkinderen

In 2012 kreeg ik de diagnose dubbelzijdige borstkanker. Na diverse behandelingen stagneerde het herstel waarna ik op zoek ben gegaan naar andere mogelijkheden.
Tijdens deze zoektocht kwam ik voor mijn voeding terecht bij de MMV ( voorheen de Moermanvereniging ) en voor het lichamelijk en geestelijk herstel bij William Yang in Nijmegen.

Binnen twee maanden begonnen er dingen te veranderen, mijn energie kwam terug en langzaam aan begon ik me beter te voelen.

Ik wilde meer weten over wat voeding in je lichaam doet en ben  na mijn herstel in 2014 een opleiding tot Natuurvoedingsdeskundige gaan volgen.

Na vanaf mijn jeugd mijn energetische gave alleen binnen mijn gezin te hebben gebruikt volgde ik in 2016  ook de opleiding tot Aura en Chakra Practitioner  bij Lightwave opleidingen uit Groningen.

En in 2018 en 2019 zijn er nieuwe behandel mogelijkheden toegevoegd aan de praktijk.
Waaronder Soul body Fusion®  en diverse massage vormen zoals de Metamorfose massage .
Allen zachte maar krachtige technieken.

En in 2020 heb ik mijn medische basiskennis afgerond.

Ook mocht ik in de zomer van 2020 de teachers opleiding volgen bij Jonette Crowley en mag ik nu de Soul Body Fusion workshops geven en u de eenvoudige maar zeer krachtige techniek zelf leren.

In 2021 heb ik de opleiding voor Bloesem therapeut bij Bloesemtherapie Nederland afgerond en momenteel volg ik nog de masterclass massage opleiding bij praktijk Levensakker.

Een volle gereedschapskist in mijn praktijk  waaruit ik kan putten om u te helpen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, maak een afspraak via info@ginabeijen.nl of bel naar 06-50590053

Wees welkom

Gina