Workshops

 

Wil jij Soul Body Fusion® leren gebruiken voor jezelf of binnen je praktijk?

SCHRIJF JE HIER IN

Stel je de ziel eens voor als de zon
Hoe zou het zijn als je je eigen zon kan aanzetten
Die stralende zon van je.
Stel je eens voor dat deze stralende zon van binnenuit straalt door je hele lichaam.
Iedere dag weer. Hoe fijn is dat.
Door je denken heen, door je gevoelens heen, dat je ziel  die stralende zon zich verbind met iedere cel in jou lichaam
Hoe zou dat zijn voor jou?

Een droom?
Nee hoor ook jij kan dat leren tijdens de cursus Soul Body Fusion ® Practitioner.
Nadat ik zelf als practitioner al vele mensen heb mogen begeleiden bij hun proces heb ik in 2020 bij  Jonette Crowley een intensief teachers opleidingsprogramma met succes afgerond en nu wil ik deze mooie techniek graag aan jou doorgeven.
Tijdens de cursus stem ik je af op het Soul Body Fusion® proces. Dit proces brengt balans tussen ziel, lichaam en geest én verhoogt de trilling van jezelf en de wereld.

Soul Body Fusion® laat het hele wezen van de mens weer stralen op volle kracht!  Zielsenergie is namelijk de hoogste frequentie die de mens kan bevatten. Daardoor kan deze energie blokkades op alle niveaus oplossen, voelen mensen zich gelukkiger en verdwijnen soms zelfs chronisch fysieke klachten (Soul Body Fusion® is een goede ondersteuning bij lichamelijke en psychische klachten, maar is nooit een vervanging van een consult met of behandeling door een arts of hulpverlener).


Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood)  schrijft over het Soul Body Fusion® proces:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

In een interview in het blad Onkruid wordt een sessie Soul Body Fusion® omschreven als. “Het verschil tussen gewoon leven en fantastisch leven”


Als Soul Body Fusion® Practitioner help je mensen het mooiste stukje van henzelf, hun stralende hoger zelf in al hun cellen te brengen en zo een stralende persoonlijkheid te worden. En het mooie is dat iedere sessie ook effect heeft op jou als facilitator. Door mensen te begeleiden met fusions, groei je zelf ook steeds verder.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. Het is zo eenvoudig dat je het in slechts 1 dag of 2 dagdelen kan leren. Daarna ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en weet je hoe je Soul Body Fusion® toepast voor jezelf, je kinderen, volwassenen, dieren, planten, situaties, de hele wereld, het universum, voor van alles. Door Soul Body Fusion® help je mee om het bewustzijnsniveau van de Aarde en de toekomstige mensheid te verhogen en te verstevigen.

Cursus met certificaat

Na de cursus ontvang je een internationaal erkend certificaat. Als je SBF in je eigen praktijk wilt gaan gebruiken heb je de keuze om je aan te sluiten bij Soul Body Fusion® Nederland en wordt jouw praktijk vermeld op hun website.

Het spreekt voor zich dat ervaring in het zelf ondergaan van Soul Body Fusion® gewenst is om het optimaal te kunnen doorgeven aan anderen. Je hebt verder geen vooropleiding nodig om de cursus te volgen, iedereen kan het leren! Een open mind en nieuwgierigheid naar wat er nog meer is dan het fysieke, zijn voldoende. Je reserveert dus voor jezelf drie Soul Body Fusion® sessies voordat je leert het toe te passen op jezelf en anderen. Eenmaal geleerd heb je er de rest van je leven plezier van.

Hoe geef je je op voor de workshop:

GEEF JE HIER OP  Vermeld bij opgave of je voor het standaardtarief of kortingstarief meedoet en de naam die je op het certificaat wilt hebben dat je krijgt na afloop van de workshop. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. (06-25470843) Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden onderaan de pagina.

De bijdrage voor de Soul Body Fusion®  workshop is: (alle tarieven vrijgesteld van btw)
(Het certificaat is bij de prijs inbegrepen)

€ 150,- voor mensen die Soul Body Fusion zakelijk gaan gebruiken.
€ 120,- voor particuliere deelname  voor persoonlijke interesse en groei.
Is het bedrag ineens te hoog voor je neem contact op voor de mogelijkheden om de workshop toch te kunnen volgen.

Cursus data 2021

16-01-2021 practitioner terugkomdag online
23/24-01-2021 online
13-02-2021  Nijmegen
20/21-03-2021 online
06-06-2021  in Nijmegen max deelnemers 4
04-07-2021  in Nijmegen max deelnemers 4
01-08-2021  in Nijmegen 
22-08-2021  in Nijmegen 
26-09-2021 in Nijmegen
23-10-2021 in Nijmegen
28-11-2021 in Nijmegen

De workshop is ook mogelijk bij u op locatie bij minimaal 5 deelnemers krijgt u de workshop met  50% korting

Zie ook  http://www.ginabeijen.nl/inschrijf-en-annuleringsvoorwaarden-workshop-soul-body-fusion-practitioner/